РАДИОКЛУБ "DELTA"

UR4UWS/EO0UD

Офіційне повідомлення ЛРУ від 03.08.2016


У зв'язку з випадками надання інформації від імені ГО ЛРУ, що набули останнім часом системного характеру та мають ознаки дезінформації, повідомляю наступне:

  1. Громадська організація Ліга радіоаматорів України здійснює свою діяльність у відповідності до положень Статуту та законодавства України.
  2. Згідно наказу Міністра молоді та спорту України та умов договору з Міністерством молоді та спорту України ГО ЛРУ має статус Національної федерації радіоспорту з правами, зазначеними у відповідних положеннях.
  3. Відносини з Міністерством оборони України та Товариством сприяння обороні України побудовані згідно умов договорів, що підписані.
  4. ГО ЛРУ є національною організацією, що представляє інтереси своїх членів у Міжнародному радіоаматорському союзі (International Amateur Radio Union – IARU), є дійсним членом IARU та виконує положення Конституції.
  5. Офіційним інформаційним ресурсом ГО ЛРУ є http://uarl.org.ua Доменне ім'я та інші послуги надаються провайдером на договірних засадах.
  6. Згідно висновку експертизи Державної служби інтелектуальної власності України та у відповідності до Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів та послуг» права на зображення знаку UARL належать ГО ЛРУ.
  7. Робота національного QSL-бюро, що має адресу UARL QSL-бюро, а/c 56, Kиїв-1, 01001, здійснюється виключно згідно положень Статуту ЛРУ, Конституції та Резолюції 85-9 Міжнародного союзу радіоаматорів (IARU). Адреса є офіційною та належним чином відображена у переліку адрес національних бюро на сайті IARU.
  8. Виступ на міжнародних змаганнях, зокрема зі спортивної радіопеленгації, які зазвичай проводяться країнам-членами IARU, або безпосередньо IARU, є відповідальністю ГО ЛРУ.
  9. Позивний сигнал EM5HQ згідно з положеннями Регламенту аматорського радіозв'язку України належить штаб-квартирі ГО ЛРУ, а право формування збірної команди України в Чемпіонаті IARU є відповідальністю КХ-комітету ЛРУ.

У зв'язку з наведеним, повідомляю, що інтернет-ресурси http://uarl.com.ua http://uarl.at.ua , т.і., використовують ознаки приналежності до ГО ЛРУ незаконно та за більшістю випадків містять інформацію, яка не відповідає дійсності або є неправдивою стосовно діяльності організації.

Крім того, використання організацією U2C інформації, джерелом якої є наведені інтернет-ресурси, а також зображення знаку UARL з метою ідентифікації з ГО ЛРУ для розвитку своєї комерційної діяльності без дозволу ГО ЛРУ, також є незаконним.

Кириленко А., UT3UY
Президент ЛРУ

RK-DELAT-emblema

Flag Counter

 forum-odessa

BCRC logo

KDXCC