РАДИОКЛУБ "DELTA"

UR4UWS/EO0UD

Круглый стол членов РК “Дельта»

 - каждое воскресение 08.00кв, 3645MHz

RK-DELAT-emblema

Скачать эмблему PK "DELTA";

 

ucfa

 

Скачать логотип UCFA 
(монохром)

Скачать логотип UCFA
(цвет)

Про проект Регламенту аматорського радіозв'язку України

Національна комісія, створена нещодавно із колишньої НКРЗІ, підготувала проект Постанови про затвердження нового Регламенту аматорського радіозв'язку України в грудні 2022 року. Цей новий Регламент містить досить багато новацій. Судячи із попереднього ознайомлення там є явні недоліки (потужність тільки 40, 100 і 200 ват, а на УКХ взагалі тільки 5 ватт для усіх трьох категорій АВС, немає нових діапазонів 472 – 479 кГц; 5.515 – 5.665 МГц; 69.900 – 70.500 МГц; тощо на УКХ).


В традиціях свореної Леонідом Кучмою системи влади, ця стара з новою назвою комісія не дуже заморочується обговореннями положень нового Регламенту із громадськістю, хоча в його тексті прямо вказано:
       1.1. Цей Регламент розроблений відповідно до Регламенту радіозв'язку Міжнародного союзу електрозв'язку (далі – МСЕ), Закону України «Про електронні комунікації» (далі – Закон) з урахуванням рекомендацій відповідних міжнародних організацій та результатів консультацій з громадськими об'єднаннями радіоаматорів України.
         З проектом Регламенту можна ознайомитись на сайті газети "Радіоінформ" за адресою: www.mwp.pp.ua .
Для участі в обговоренні Регламента з громадськістю Рада Вінницького  обласного радіоклубу пропонує створити ініціативну групу. Звертатись в оргкомітет групи по тел.096-890-50-29, емайл Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

RK-DELAT-emblema

Flag Counter

 forum-odessa

BCRC logo

KDXCC